Знадобиться всього два інгредієнти: найпростіший рецепт засолювання риби

Читать на русском
Автор
Просте приготування солоної червоної риби
Просте приготування солоної червоної риби. Фото 1000.menu

Закуска виходить смачною та корисною

Червона рибка завжди доречна на будь-якому застіллі. Окрім цього, з неї роблять корисні та смачні бутерброди на сніданок чи подають, як закуску на вечерю.

Таку рибу завжди можна купити в магазині, але значно смачнішою вона буде, якщо засолити її самостійно. До того, ж зробити це дуже просто, інформують на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".

Як засолити червону рибу

Інгредієнти:

  • червона риба (форель чи лосось) — 1 кг;
  • сіль;

Спосіб приготування:

  1. Рибу промити, відокремте кістки та шкіру, або ж взяти готове філе.
  2. Нарізати рибку середніми шматками.
  3. Взяти посудину, де буде засолюватися риба, присипати її сіллю.
  4. Зверху викласти шматки риби та засипати сіллю, що залишилася. Добре натерти рибу.
  5. Форму затягнути харчовою плівкою та поставити страву у холодильник на 12-14 годин.
  6. Після цього залишиться лише промити та обсушити рибку й можна куштувати.
  7. Також таку рибу можна заморозити, загорнувши кожен шматочок у фольгу.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати ніжні курячі котлети. Ми поділилися простим рецептом.