Знадобиться всього два інгредієнти: найпростіший рецепт засолювання риби
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Просте приготування солоної червоної риби](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/ca/974a9938-953ad1b7b65cb361101a36b566374caa.jpg?v=0476_1)
Закуска виходить смачною та корисною
Червона рибка завжди доречна на будь-якому застіллі. Окрім цього, з неї роблять корисні та смачні бутерброди на сніданок чи подають, як закуску на вечерю.
Таку рибу завжди можна купити в магазині, але значно смачнішою вона буде, якщо засолити її самостійно. До того, ж зробити це дуже просто, інформують на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".
Як засолити червону рибу
Інгредієнти:
- червона риба (форель чи лосось) — 1 кг;
- сіль;
Спосіб приготування:
- Рибу промити, відокремте кістки та шкіру, або ж взяти готове філе.
- Нарізати рибку середніми шматками.
- Взяти посудину, де буде засолюватися риба, присипати її сіллю.
- Зверху викласти шматки риби та засипати сіллю, що залишилася. Добре натерти рибу.
- Форму затягнути харчовою плівкою та поставити страву у холодильник на 12-14 годин.
- Після цього залишиться лише промити та обсушити рибку й можна куштувати.
- Також таку рибу можна заморозити, загорнувши кожен шматочок у фольгу.
Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати ніжні курячі котлети. Ми поділилися простим рецептом.