Особисті дані не потраплять до шахраїв: обов’язково зробіть це із поштовою коробкою

Читати російською
Автор

Простий спосіб позбутися написів на коробці

Важко знайти дорослу людину, яка хоча б раз не отримала листа або посилку. Зазвичай коробка або пакет після розпакування відразу викидають. Але правильніше перед цим видаляти з упакування свої особисті дані. Це заняття хоч і займе якийсь час, але дозволить уникнути неприємних наслідків.

Може здатися, що вказані на посилці дані (ім’я, прізвище, адреса та номер телефону) не дуже конфіденційні. Адже багато хто їх знає і нічого не відбувається. Але все ж таки краще, щоб вони не потрапляли до шахраїв.

Але видалити особисті дані на конвертах та коробках буває не дуже просто. Навіть замальовані чорним маркером слова можуть проступати. Автор сторінки @magdamopuje у Instagram ділиться швидким та надійним способом видалити всі дані з поштової коробки.

Лайфхак займе лише кілька секунд. Для нього знадобиться звичайна рідина для зняття лаку. Просто змочіть ватний диск цим засобом і протріть наклейку з адресою та іншими особистими даними. Текст швидко зникне.

Замість засобу для зняття лаку можна використовувати духи на спиртовій основі.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вчинити, якщо банкомат "зажував" картку. У такій ситуації достатньо натиснути одну кнопку.