Особисті дані не потраплять до шахраїв: обов’язково зробіть це із поштовою коробкою

Читать на русском
Автор
На коробках та поштових конвертах міститься багато особистої інформації
На коробках та поштових конвертах міститься багато особистої інформації. Фото pexels.com

Простий спосіб позбутися написів на коробці

Важко знайти дорослу людину, яка хоча б раз не отримала листа або посилку. Зазвичай коробка або пакет після розпакування відразу викидають. Але правильніше перед цим видаляти з упакування свої особисті дані. Це заняття хоч і займе якийсь час, але дозволить уникнути неприємних наслідків.

Може здатися, що вказані на посилці дані (ім’я, прізвище, адреса та номер телефону) не дуже конфіденційні. Адже багато хто їх знає і нічого не відбувається. Але все ж таки краще, щоб вони не потрапляли до шахраїв.

Але видалити особисті дані на конвертах та коробках буває не дуже просто. Навіть замальовані чорним маркером слова можуть проступати. Автор сторінки @magdamopuje у Instagram ділиться швидким та надійним способом видалити всі дані з поштової коробки.

Лайфхак займе лише кілька секунд. Для нього знадобиться звичайна рідина для зняття лаку. Просто змочіть ватний диск цим засобом і протріть наклейку з адресою та іншими особистими даними. Текст швидко зникне.

Замість засобу для зняття лаку можна використовувати духи на спиртовій основі.

Раніше "Телеграф" розповідав, як вчинити, якщо банкомат "зажував" картку. У такій ситуації достатньо натиснути одну кнопку.