Банкомат не видає кошти після списання: як діяти у такій ситуації

Читать на русском
Автор
Інструкція, що робити, коли банкомат не видає кошти після списання
Інструкція, що робити, коли банкомат не видає кошти після списання. Фото Canva

Просте рішення допоможе вам отримати гроші

Банкомати давно стали зручними пристроями для користувачів, які дають змогу швидко отримати кошти з картки. Утім, періодично ця техніка може "гальмувати". Особливо актуально зараз, коли часто вимикають електроенергію, тож банкомат просто припиняє роботу. Зараз ми розповімо, як діяти, якщо банкомат списав кошти, але не видає їх. До речі, дізнайтеся, що робити, коли банкомат не віддає картку.

Нерідко трапляються такі ситуації, коли банкомат вже списав кошти з рахунку, утім, не видав їх. Люди починають панікувати та не знають, що їм робити. Перший крок — наберіть номер гарячої лінії та розкажіть про свою ситуацію оператору, пише iTech. Тут потрібно подати заявку на повернення грошей у службу підтримки.

Надайте інформацію працівнику про номер банкомата, місце його розташування, коли це сталося та яку суму вам має видати пристрій. Коли вашу заявку опрацюють у службі підтримки, тоді гроші повернуться на рахунок.

А от якщо банкомат не видав кошти через відключення електроенергії, тоді кошти повинні перерахувати на картку упродовж 15 хвилин.

Раніше "Телеграф" писав, як назавжди видалити застосунок на Android. Просто позбутися ярлика — недостатньо.