Біла довга спідниця - тренд сезону: як її красиво стилізувати (фото)

Читать на русском
Автор
Стилізація довгої білої спідниці влітку 2024 року
Стилізація довгої білої спідниці влітку 2024 року. Фото Інстаграм fabric_by_yana

Така річ зробить ваші образи ультрамодними

Літо можна вважати порою експериментів для модних дизайнерів. З'являються цікаві новинки, а також добре відомі нам тренди в нових комбінаціях. Нещодавно ми розповідали про те, які шорти будуть актуальні цього літа. А тепер розповімо вам про ще один тренд — білу максі-спідницю.

Соцмережі рясніють легкими красивими образами, які створюють за допомогою довгої білої спідниці. Цього літа актуальним вважається м'який крій, який створює повітряний ефект, пише Vogue.

Перевага білої спідниці максі у тому, що цей тренд буде з нами надовго. Вона — універсальна, проста та легко поєднується з іншим одягом.

Наприклад, її можна носити разом із блузою, сорочкою, майкою чи футболкою. Оптимально робити вибір на базових відтінках — молочному, білому, бежевому, коричневому, сірому та чорному. Крім того, в такій спідниці дуже комфортно завдяки довжині й матеріалу.

Вільна біла спідниця
Вільна біла спідниця, Фото: Pinterest
Повсякденна біла спідниця
Повсякденна біла спідниця, Фото: Pinterest
Пишна біла спідниця
Пишна біла спідниця, Фото: Pinterest
Біла спідниця-балон
Біла спідниця-балон, Фото: Pinterest
Біла спідниця-балон
Біла спідниця-балон, Фото: Pinterest

Обирайте класичні варіанти спідниць з гладких текстур. Їх можна носити щодня та мати вишуканий вигляд. Також спідниці максі можуть бути з воланами, узорами та пишними фактурами. Така модель краще підійде на якесь свято и іншу особливу подію.

Раніше "Телеграф" писав про новий тренд сезону — лляні штани. Дізнайтеся, які моделі будуть в моді та з чим їх носити.