Телеведучий Володимир Остапчук зворушливо звернувся до 11-річної доньки у день її народження (фото)

Читать на русском
Автор
У доньки Володимира Остапчука сьогодні день народження
У доньки Володимира Остапчука сьогодні день народження. Фото Інстаграм Володимира Остапчука

Чоловік привітав свою доньку з важливим святом

Популярний український телеведучий Володимир Остапчук не часто згадує про своїх дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко. Утім, сьогодні, шоумен публічно привітав доньку Емілію з днем народження.

У своєму інстаграмі Володимир поширив архівну світлину з донькою Емілією, якій сьогодні, 5 червня, виповнюється 11 років. Шоумен емоційно привітав донечку зі святом. У дописі Остапчук зазначив, що перебуває дуже далеко від своєї дитини, але попри це, дуже сильно її любить та сумує.

"Сьогодні у моєї доньки Емілії 11-й день народження. Сонечко моє, Емілічка, Емма, Еммуся! Хоч ти за тисячі кілометрів від мене, але так близько в моєму серці. Я дуже сильно тебе люблю і сумую! Твій татусь", — написав шоумен.

На світлину видно, як Володимир з Емілією щось готують з борошна. Він одягнений у блакитну сорочку, а донька — у білий светр, а також має милу зачіску. Фото зроблене ще у 2018 році, коли Емілії було 4 роки. Це було до розлучення Володимира з першою дружиною, Оленою Войченко.

Володимир Остапчук з донькою Емілією
Володимир Остапчук з донькою Емілією, Фото: Інстаграм Володимира Остапчука

Окрім Олени, Володимир перебував у стосунках з нотаріусом Христиною Горняк. Вони були у шлюбі протягом 2 років. Восени 2022 року подружжя розлучилось.

Зараз Остапчук має вже третю дружину — 23-річну блогерку Катерину Полтавську. Шоумен часто ділиться романтичними кадрами зі своєю коханою. Також вони облаштовують будинок під Києвом, який ведучий придбав у шлюбі з Христиною Горняк.

До речі, жінка не збирається відмовлятися від своєї частки в будинку, тож ймовірно, попереду буде судовий процес.

Раніше "Телеграф" писав, що співак і лідер гурту "Yurcash" — Юрко Юрченко, привітав дорослу доньку з Днем народження. Він поширив ніжну світлину з Юлією та присвятив їй зворушливий допис.