"З Днем народження": Сергій Притула привітав донечку і показав ніжне фото

Читать на русском
Автор
Сергій Притула привітав дочку Стефанію Новина оновлена 25 травня 2024, 15:57
Сергій Притула привітав дочку Стефанію. Фото instagram.com/siriy_ua

Рідкісним фото ексведучий поділився у соцмережі

Відомий український волонтер, громадський діяч та колишній телеведучий Сергій Притула привітав з днем народження свою наймолодшу доньку. Саме 25 травня Стефанія святкує своє 3-річчя.

Рідкісне фото з дівчинкою зірка опублікував в соцмережі Інстаграм. На фото Сергій Притула тримає на руках свою доньку, одягнену у святкову сукню, і вона цілує його в ніс. Усе тло прикрашене рожевими повітряними кульками у формі серця.

"З Днем народження, my mental health officer ("мій експерт з ментального здоров’я") Стефаніє!", — підписав ексведучий світлину.

сергій притула і дочка стефанія

Нагадаємо, що український волонтер Сергій Притула є багатодітним батьком. У нього є син Дмитро (2008) від першого шлюбу з Юлією Андрійчук, і дві доньки — Соломія (2017) та Стефанія від другого шлюбу з Катериною Сопельник (2021).

Раніше "Телеграф" повідомляв, що Сергій Притула втрапив у скандал. Активіст та волонтер відповів грубістю на коментар військового з 3 ОШБр Валерія Жемчужнікова. Проте пізніше Притула попросив вибачення перед воїном, заявивши, що прийняв чоловіка за бота.