"Моя маленька Джульбаріска": Юрко Юрченко ніжно привітав доньку з 21-річчям

Читать на русском
Автор
Юрко Юрченко з дочкою Юлією
Юрко Юрченко з дочкою Юлією. Фото соцмережі юрка юрченка

Артист рідко показує дітей в соцмережах

Український співак і лідер гурту "Yurcash" ніжно привітав дорослу доньку з Днем народження. 1 червня дівчинці виповнилося 21. До речі, нещодавно донечку з Днем народження привітав волонтер Сергій Притула.

Фото доньки Юрко Юрченко виклав на своїй сторінці в Facebook. На фото юна Юлія з букетом білих троянд у блакитній сукні мило позує на камеру. Співак поділився колажем із чотирьох майже однакових кадрів.

"Я знаю, чому ти народилась 1-го Червня… Бо ти і є — Літо! І це наше 21-е Літо разом! Дякую Богу, що обрала мене своїм daddy. Принцеса Джулія! З Днем Народження, моя маленька Джульбаріска", — мило підписав допис Юрко Юрченко.

Нагадаємо, що Юрко Юрченко виховує трьох дітей: Джулію, Джорджа і Джастіна зі своєю дружиною Світланою. Зараз Заслужений артист України перебуває на передовій і боронить рідну Україну. У соцмережах лідер гурту "Yurcash" рідко публікує фото своїх дітей і ділиться своїм життям.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Ольга Сумська привітала дочку Антоніну, яка живе в Росії і мовчить про війну. Зірка закрила коментарі під дописом.