Допоки заварюється чай: готуємо хрусткі трубочки з вишнею

Читать на русском
Автор
Рецепт хрустких трубочок з вишнею
Рецепт хрустких трубочок з вишнею. Фото shuba.life

Перед цим десертом неможливо встояти

Літо — пора смачної випічки з різноманітними свіжими ягодами, яких зараз є вдосталь. Це хороший час для цікавих експериментів на кухні. Раніше ми ділилися рецептом лінивого бісквіту на сковороді, а зараз розповімо, як приготувати хрусткі трубочки, начинені вишнями.

Кислувата вишня, занурена в ніжне та солодке тісто — ідеальне доповнення до чаю чи кави разом із друзями та близькими. Рецепт захочеться повторювати знову та знову, бо це дуже смачно та доволі бюджетно, пише Shuba.life.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне — 1 кг.;
  • сметана — 200 г.;
  • цукор — 200 г.;
  • вершкове масло 73% — 250 г.;
  • розпушувач — 12 г;
  • ванільний цукор — 10 г;
  • вишня — 700 г.;
  • цукрова пудра — 30 г.;
  • соняшникова олія — 20 г.

Спосіб приготування

  1. Насамперед просійте борошно та покладіть його у місткість. Тоді додайте туди масло, сметану, цукор, розпушувач і ванільний цукор. Зробіть зі всіх цих продуктів тісто. Обгорніть харчовою плівкою та поставте в холодильник на пів години.
  2. Миємо вишні, витягуємо з них кісточки та ставимо в друшляк, щоб використовувати ягоди без соку.
  3. Поверхню посипте борошном та розкачайте на ній тісто. Тоді поріжте його на прямокутники, поставте кілька вишень та загортайте тісто у форму трубочок. Важливо — ретельно поєднати кінці, щоб начинка не виповзала.
  4. Форму для випікання треба помастити олією та обгорнути пергаментним папером. Трубочки викладаємо на деко місцем з'єднання донизу. Ставимо пекти наші трубочки в духовку на 180°C приблизно 30-40 хвилин. Тоді посипаємо їх цукровою пудрою і подаємо на стіл. Смачного!

Раніше "Телеграф" писав, як приготувати вівсянку без варіння з вишнею та мигдалем. Такий рецепт буде особливо актуальним на випадок блекауту.