Додайте барв у літні луки: ідеї яскравого і трендового манікюру для теплого сезону (фото)

Читать на русском
Автор
Ідеї небанального літнього манікюру
Ідеї небанального літнього манікюру. Фото instagram

Прикрасьте свої нігті сміливими дизайнами

Літо — час яскравих та сміливих кольорів у манікюрі. Варто обирати неонові відтінки і круті неординарні дизайни. Тренди літнього манікюру завжди відрізняються від модних тенденцій інших сезонів, тому сміливо ризикуйте з малюками, кольорами і відтінками.

Влітку 2024 у тренді рожевий, м’ятний, жовтогарячий і блакитний кольори. Комбінуйте їх між собою і додавайте у манікюр. Про це повідомляє "Телеграф".

Манікюр на літо 2024

Оскільки анімалістичні принти, влітку варто додавати їх у свої манікюри. Леопардовий дизайн стане ідеальним доповненням яскраво-рожевого кольору на нігтях. Неоново-зелений колір також буде чудовим акцентом ваших літніх образів. Дизайн чорного кольору чудово його прикрасить.

Ідеї манікюру на літо 2024
Фото: pinterest
Літній манікюр 2024
Фото: pinterest

Не варто забувати про френч. Молочна основа з жовтим обрамленням зроблять ваш манікюр особливим. Жовтий колір також ідеально поєднується з сірим. Якщо прикрасити його цікавим дизайном, ваші руки матимуть неперевершений вигляд. Якщо все ж хочеться більш спокійного манікюру, можна зробити хаотичні хвилі на білому або навіть прозорому фоні.

Манікюр на літо 2024
Фото: pinterest
Який манікюр зробити в червні 2024
Фото: pinterest
Літній манікюр 2024
Фото: pinterest

Раніше "Телеграф" ділився ідеями яскравого і "соковитого" літнього манікюру 2024. Ми поділилися ідеями дизайну з фруктами.