У білій сукні з металевою конструкцією: Леді Гага здивувала незвичайним вбранням (фото)

Читать на русском
Автор
Леді Гага у незвичайній сукні Новина оновлена 24 травня 2024, 15:24
Леді Гага у незвичайній сукні. Фото Getty Images

Леді Гага любить дивувати публіку неординарними образами

38-річна епатажна американська співачка Леді Гага, яка знялася у головній ролі у другій частині "Джокера", з’явилася на світовій прем’єрі фанатського показу фільму HBO "Gaga Chromatica Ball" у Лос-Анджелесі у незвичайному вбранні. Артистка не вперше приковує до себе увагу публіки шляхом неординарних образів.

"Телеграф" повідомляє, що для заходу Леді Гага обрала білу сукню Selva, зроблену з тканини та автомобільних запчастин. Нагорі її вбрання була металева конструкція, яка надавала їй епатажності та нагадала образ із фільму про трансформерів.

Свій look американська знаменитість доповнила білими ботильйонами зі шнурівкою на високих підборах та широкою підошвою. Також заради прем’єри свого фільму Леді Гага змінила імідж — перефарбувалась із блондинки в брюнетку.

Леді Гага у незвичайному образі у Лос-Анджелесі
Фото: Getty Images

Співачка зробила виразний макіяж, підкресливши свої очі коричневими тінями та губи рожевою помадою. Загалом її вбрання виглядало незвичайно, але було в її стилі, оскільки вона любить дивувати публіку.

Леді Гага на показі фільму Gaga Chromatica Ball
Фото: Getty Images

Зазначимо, що у суботу, 25 травня, на платформах HBO та Max вийде довгоочікувана документальна стрічка про концертний тур Леді Гаги 2022 року — Gaga Chromatica ball. Режисером та продюсером проєкту виступила сама співачка.

"Телеграф" писав раніше, що актриса Єва Грін, яка прославилася роллю дівчини Джеймса Бонда у фільмі "Казино Рояль", з’явилася на червоній доріжці в Каннах в елегантному образі. Знаменитість обрала для події стиль total-black.