Ефектний total-black: зірка "Емілі в Парижі" здивувала вбранням на модній події (фото)

Читать на русском
Автор
Лілі Коллінз на показі Dior Новина оновлена 04 червня 2024, 20:14
Лілі Коллінз на показі Dior. Фото Фото Getty Images

Актриса підкреслила свій look красивим макіяжем та аксесуарами

35-річна актриса Лілі Коллінз, яка зіграла головну героїню в комедійному серіалі "Емілі в Парижі", відвідала в Шотландії показ нової круїзної колекції модного будинку Dior 2025. Знаменитість продемонструвала ефектне total-black вбрання.

"Телеграф" повідомляє, що Лілі Коллінз для головної модної події обрала практичний одяг, вкотре наголосивши на своєму індивідуальному стилі. На цей раз головним кольором її настрою став чорний.

Образ Лілі Коллінз на показі Dior 2025

Команда модного будинку обрала своєю локацією замок Драммонд, розташований у Шотландії. Зірка серіалу "Емілі в Парижі" відвідала захід у костюмі, який складався з чорного піджака з гудзиками та довгої спідниці на зав’язках із кишенями. Свій look вона доповнила чорною водолазкою і такого ж кольору черевиками із пряжкою на суцільній підошві.

Лілі Коллінз відвідала показ Dior
Фото: Getty Images

Лілі Коллінз зібрала волосся у низький хвостик і зробила легкий нейтральний макіяж, основний акцент якого був на губах. Знаменитість вибрала бордову помаду, підкресливши своє ефектне total-black вбрання.

Лілі Коллінз в образі total-black
Фото: Getty Images

З аксесуарів актриса вибрала маленькі сережки-кільця з камінням, а її руки прикрашали кілька каблучок. Загалом look зірки вийшов практичним та стильним.

Актриса Лілі Коллінз у стильному вбранні
Фото: Getty Images

"Телеграф" повідомляв раніше, що американську супер-модель Емілі Ратаковські побачили у Нью-Йорку в одязі українського бренду. Образ знаменитості вийшов спортивним та модним.