Колір настрою – жовтий: цікаві ідеї стильного манікюру на літо (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 04 червня 2024, 18:10

Жовтий манікюр – тренд нинішнього сезону

У літні місяці, коли все навколо грає фарбами, хочеться додавати у свої образи більше життєрадісних та яскравих відтінків. І зробити це можна за допомогою стильного манікюру, який підкреслить ваше вбрання. Трендовим кольором цього сезону є жовтий.

У матеріалі Fashion-woman підказали цікаві ідеї дизайну манікюру із використанням цього яскравого кольору. Він точно змусить вас посміхнутися.

Ідеї стильного жовтого манікюру

Жовтий манікюр з блискітками та шиммером

Якщо хочете влітку сяяти – однозначно вибирайте цей варіант. Жовтий сам по собі "заводний" і радісний, а в поєднанні з блискітками, він виглядатиме яскравіше і стильніше. Такий манікюр приверне увагу оточуючих та підкреслить ваш літній look.

Як зробити красивий жовтий манікюр

Жовтий манікюр із малюнками

У такому дизайні можна використовувати різні ідеї: геометрію, малюнки кольорів, фруктів або просто вибрати відповідну наклейку. Головне, щоб це виглядало гармонійно і не було надто наляписто. Якщо підійти до дизайну креативно, манікюр може одночасно вийти дуже стильним, ніжним та яскравим.

Дизайн жовтого манікюру
Ідеї жовтого манікюру 2024

Жовтий омбре

Цього сезону дуже популярною є техніка омбре, особливо це красиво виглядає на довгих нігтиках. Чим довша нігтьова пластина, тим більше відтінків можна використовувати, щоб створити креативний дизайн. Для переходу на колір потрібно використовувати 2-3 відтінки. Прикрасити манікюр можна стразами, але тільки не перестарайтеся.

Жовтий манікюр у техніці омбре

Жовтий + зелений

Можна взяти два кольори, які непогано поєднуються між собою, жовтий символізує сонце, а зелений — природу. Як ви вирішите комбінувати ці відтінки, залежить від вашого настрою та творчості, але з їх допомогою манікюр вийде дуже яскравим та соковитим. Такий дизайн доповнить ваш літній образ.

Який манікюр зробити влітку 2024
З чим поєднувати жовтий колір у манікюрі

Раніше "Телеграф" ділився ідеями яскравого та "соковитого" літнього манікюру 2024 року. Ми поділилися ідеями дизайну із фруктами.