Як виглядала Анастасія Заворотнюк у дитинстві, у мережі показали рідкісне фото

Читать на русском
Автор
901
У мережі показали дитяче фото Анастасії Заворотнюк Новина оновлена 04 червня 2024, 16:03
У мережі показали дитяче фото Анастасії Заворотнюк. Фото https://www.instagram.com/a_zavorotnyuk/

В останні роки зірка "Моєї прекрасної няні" не з’являлася на публіці та на телеекранах

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яка набула великої популярності завдяки серіалу "Моя прекрасна няня" померла у віці 53 років від онкологічного захворювання. У мережі опублікували рідкісні архівні кадри, на яких показано, як артистка виглядала у дитинстві.

Чорно-білим знімком, на якому російську зірку зображено в 1970-ті роки, поділився Telegram-канал "Мгновения прошлого". У дитинстві Анастасія мріяла про кар’єру балерини.

Зірка "Моєї прекрасної няні" дуже любила танці, вона неодноразово розповідала про те, що з ранніх років прагнула підкорити сцену. Заворотнюк займалася бальними танцями та брала участь в ансамблі "Лотос".

На фотографії, що потрапила в мережу, видно маленьку Настю в картатій сукні з білими гольфами й бантиком на голові, яку за руку веде її партнер по танцях, одягнений у таку ж картату сорочку, шорти та білі гольфи. Можливо, цей знімок було зроблено під час якогось виступу чи репетиції у танцювальній школі.

Відомо, що російська знаменитість закінчила музичну школу 1 в Астрахані, потім у 1988 році почала навчатися на історичному факультеті Астраханського державного педагогічного інституту, проте через два роки кинула навчання і перевелася до Школи-студії МХАТ. Після її закінчення Заворотнюк почала грати у спектаклях у Московському театрі Олега Табакова, вона випадково потрапила на кастинг "Моєї прекрасної няні", але здобула в серіалі головну роль, яка зрештою і зробила її дуже популярною.

"Телеграф" писав раніше, від чого померла російська актриса Анастасія Заворотнюк і як вона виглядала останніми роками свого життя. Після того, як вона розпочала боротьбу із захворюванням, артистка повністю зникла з телеекранів і перестала відвідувати публічні заходи.