Стильний вигляд вам гарантовано: добірка образів з жакетом на літо (фото)

Читать на русском
Автор
595
Стильні комбінації з жакетом на літо 2024 року
Стильні комбінації з жакетом на літо 2024 року. Фото Pinterest

За допомогою жакету можна створити прості та модні луки

Жакет — це та річ, з якою легко зробити велику кількість красивих аутфітів на кожен день. До того ж можна адаптувати його під різні події: на роботу, побачення чи прогулянку з подругою. Це універсальний елемент гардеробу, який підійде навіть до джинсів-скінні.

Влітку 2024 року актуально носити абсолютно різні моделі жакетів: як оверсайз, який вже став потужним трендом, так і приталені, з акцентом на талії. Крім того, будуть модними напівпрозорі моделі та навіть з тваринним принтом.

"Телеграф" пропонує кілька стильних комбінацій з жакетом на літо, які захоче повторити кожна модниця.

Жакет + спідниця міді

Як відомо, довга біла спідниця — це тренд сезону. Цю річ можна обіграти лаконічним жакетом поверх футболки, майки чи блузки. Експериментуйте з кольорами: можуть бути як нейтральні, так і яскраві.

Жакет + спідниця міді
Жакет + спідниця міді, Фото: Pinterest

Жакет + шорти

Все трендовішими стають костюми, в яких поєднують жакети з шортами. Це дуже стильно виглядає та можна одягнути практично будь-куди завдяки універсальності. Особливо вишуканими цього сезону будуть білі варіанти.

Жакет + шорти
Жакет + шорти, Фото: Pinterest

Жакет + плаття

Влітку хочеться підбирати не тільки комфортні луки, але й жіночні та вишукані. У прохолодний літній день на сукню варто накинути жакет. Таке поєднання зробить аутфіт легким і невагомим.

Жакет + плаття
Жакет + плаття, Фото: Pinterest

Жакет + джинси

Це незмінна класика, яка зробить вас модницею у будь-якому місці. Обирайте спокійні відтінки як жакета, так і джинсів. Елегантність вам гарантована у такому вигляді.

Жакет + джинси
Жакет + джинси, Фото: Pinterest

Жакет + палаццо

Як відомо, штани-палаццо сміливо увійшли у гардероб багатьох жінок у 2024 році. Вдалим рішенням буде доповнити їх класичним жакетом. Такий аутфіт буде безпрограшним варіантом завжди, бо вдало поєднується.

Жакет + палаццо
Жакет + палаццо, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, якими аксесуарами можна доповнити літні образи. Ці речі будуть в моді не один сезон.