Ця річ точно є у вашій шафі: як стилізувати майку цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
Стильні комбінації майки з іншими речами влітку 2024 року
Стильні комбінації майки з іншими речами влітку 2024 року. Фото Pinterest

Майку можна обіграти дуже по-різному

Серед базових речей на літній сезон, одне з головних позицій займає майка. Цей одяг стає основою для багатьох стильних і цікавих образів. Як створити модний лук на літо, ми вже розповідали. А тепер дізнайтеся, з чим носити майку цього літа.

Попри те, що майки будуть в тренді завжди, модні експерти радять зупинятися на якісних тканинах і класичних фасонах. Важливо, щоб матеріал тримав форму, тоді такий елемент гардеробу матиме привабливий вигляд. Водночас уникайте яскравих деталей на майці — бісеру, рюш і принтів, бо є ризик здешевити образ. "Телеграф" розповість, з якими речами варто поєднати майку влітку 2024 року.

Майка + штани карго

Як відомо, такий вид штанів є особливо модним у 2024 році, тож сміливо комбінуйте їх зі звичайною майкою. Цей розслаблений лук чудово підійде для прогулянок чи відпочинку. Якщо хочете одягнути цей образ в офіс, варто обрати класичний фасон штанів-карго і зверху взяти жакет.

Майка + штани карго
Майка + штани карго, Фото: Pinterest

Майка + спідниця максі

Просте та водночас стильне поєднання: біла майка та чорна спідниця довжини максі. Такий лук варто доповнити актуальними аксесуарами — сережками, браслетами, сумкою. І ваш вигляд буде ультратрендовим.

Майка + спідниця максі
Майка + спідниця максі, Фото: Pinterest

Майка + сорочка

Поєднання білої майки та блакитної сорочки — це мікс поза часом. Це виглядає дуже елегантно, тож є вдалим варіантом навіть на роботу. А штани прямого крою лише вдало завершать такий образ.

Майка + сорочка
Майка + сорочка, Фото: Pinterest

Майка + джинси

Звичайно, куди без цієї класики? Майки різних кольорів абсолютно безпрограшно комбінують з джинсами білого, синього, блакитного чи чорного кольорів. Це універсальне поєднання, якщо хочете мати стильний вигляд і довго не думати над луком.

Майка + джинси
Майка + джинси, Фото: Pinterest

Майка + шорти-бермуди

Такі шорти є потужним трендом 2024 року, тож хорошим варіантом буде одягнути під них звичайну класичну майку. Стильний аутфіт вам гарантовано.

Майка + шорти-бермуди
Майка + шорти-бермуди, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про п'ять найкращих аксесуарів на літо 2024 року. Вони ідеально доповнять вашу капсулу на теплий сезон.