У моді - джинси скіні: як їх красиво стилізувати цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
743
Актуальні поєднання джинсів-скіні з іншими речами
Актуальні поєднання джинсів-скіні з іншими речами. Фото Pinterest

Завужені джинси повертаються у тренди

Влітку не завжди буває хороша погода, тому доведеться змінювати шорти та спідниці, на штани та джинси. Актуальних фасонів на цей сезон буде одразу кілька. І один з них — усім відомі джинси-скіні.

На модних подіумах зараз можна побачити джинси скіні у поєднанні з різними підборами. Найчастіше обирають мюлі, босоніжки та туфлі-човники. Необов'язково брати дуже високі підбори, можуть бути й невеличкі. Суть у тому, щоб за допомогою такого взуття видовжити силует. Vogue підготував кілька вдалих поєднань таких джинсів з підборами.

Скіні + kitten heels

Завужені джинси у поєднанні з туфлями на низьких підборах kitten heels — це один з головних трендів літа 2024 року. Такий мікс буде виграшним у будь-якому випадку. До цього образу обирайте базові речі — футболки, блузи, лонгсліви нейтральних кольорів. Стильно виглядають з kitten heels й смугасті речі.

Скіні + kitten heels
Скіні + kitten heels, Фото: Pinterest

Скіні + лаковані човники

Поєднайте вузькі джинси-кльош разом із лакованими туфлми-човниками. Це класика, непідвладна часу. Щодо штанів, звертайте увагу на моделі з низькою посадкою та необробленими краями. А от човники обирайте з завуженими носиками. Трендовим буде зробити весь образ чорно-білим.

Скіні + лаковані човники
Скіні + лаковані човники, Фото: Pinterest

Скіні + босоніжки на підборах

Ідеальною комбінацією буде біла або блакитна сорочка зі світлими вузькими джинсами та босоніжками на підборах. Цей аутфіт можна обрати як на роботу, так і на відпочинок. Також стильно виглядає поєднання чорного жакету з такими босоніжками.

Скіні + босоніжки на підборах
Скіні + босоніжки на підборах, Фото: Pinterest

Скіні + мюлі на підборах

Влітку 2024 року вузькі джинси актуально поєднувати з мюлями на невисоких підборах. Це взуття з відкритою п'яткою, без будь-яких застібок. Дуже красиво виглядає, коли одягнути жакет такого ж кольору, як і мюлі. Будете мати стильний лук на будь-яку подію.

Скіні + мюлі на підборах
Скіні + мюлі на підборах, Фото: Pinterest

Скіні + двоколірні туфлі

Вузькі джинси модні експерти пропонують поєднати разом із класичним тренчем пісочного відтінку та туфлями з двома кольорами. Така класична комбінація створить вишуканий та елегантний образ.

Скіні + двоколірні туфлі
Скіні + двоколірні туфлі, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав, які сумки повертаються в моду влітку 2024 року. Серед них навіть є деякі антитренди минулих років.