Одна деталь змінює все: Оля Полякова здивувала новим іміджем (фото)

Читать на русском
Автор
Оля Полякова здивувала зміною іміджу Новина оновлена 21 травня 2024, 13:21
Оля Полякова здивувала зміною іміджу. Фото https://www.instagram.com/polyakovamusic/

Співачка здивувала шанувальників новим іміджем

Популярна українська співачка Оля Полякова, яка з початку війни відмовилася від свого іміджу дівчини в кокошнику, не перестає дивувати шанувальників новими образами. Так, останнім часом на нових фотографіях та відео у соцмережах артистка почала з’являтися в окулярах.

При цьому на сцену Оля Полякова, як і раніше, виходить без окулярів. А ось у звичайному житті, схоже, почала активно їх носити. Артистка вибрала стильні великі окуляри в чорній оправі, які красиво підкреслюють її обличчя та весь вигляд загалом, особливо з огляду на те, що у неї світле волосся.

Оля Полякова, окуляри

Так, наприклад, в окулярах Оля Полякова знімала кілька сторіс для Instagram під час репетиції концерту в Ужгороді. На відео артистка виконує свої нові українські хіти та показує своїх бек-вокалісток.

Оля Полякова, новий образ

Пізніше співачка виклала сторіс з автомобіля на шляху до Львова, де запросила шанувальників на свій концерт у цьому місті. У цьому відео Оля Полякова теж позує у тих самих окулярах у чорній оправі.

Оля Полякова в окулярах

Раніше "Телеграф" розповідав, що Jerry Heil повернулася до України після Євробачення та Канського кінофестивалю. Співачка показала кадри із львівського вокзалу.