Це зробити легше, ніж ви думаєте: як почистити клавіатуру ноутбука

Читать на русском
Автор
Як очистити клавіатуру ноутбука
Як очистити клавіатуру ноутбука. Фото Freepik

Вас врятує звичайний фен

Клавіатура ноутбука дуже швидко забруднюється. Туди потрапляє багато пилу, бруду і крихт. Очистити клавіатуру ноутбука непросто, адже треба буде обережними, щоб не пошкодити пристрій.

Очищувати клавіатуру ноутбука треба регулярно, адже це впливає на якісну роботу і термін життя пристрою. Як це зробити швидко і легко, розповіли на "Хочу".

Як очистити клавіатуру самостійно

Для цього вам знадобиться звичайний фен. За допомогою нього ви швидко видалите пил, крихти, шерсть та інший бруд. Однак дуже важливо увімкнути холодне повітря і переконатися, що всі клавіші добре закріплені.

Візьміть тонку насадку. Вона спрямовує потік повітря в те місце, яке вам потрібне. В іншому випадку бажаного результату буде складно досягти, адже повітря буде роздуватися по більшій поверхні.

Якщо ви будете використовувати гаряче повітря, клавіші будуть нагріватися, що спричинить пошкодження пристрою. Важливо дотримуватися цих рекомендацій, щоб запобігти поломкам ноутбука.

Раніше "Телеграф" розповідав, яка функція шкідливіша для вашого ноутбука. Все залежить від того, як часто ви маєте намір користуватися пристроєм.