Три способи ефективно очистити клавіатуру ноутбука

Читать на русском
Автор
Очистити клавіатуру ноутбука можна за допомогою підручних засобів Новина оновлена 15 травня 2024, 14:17
Очистити клавіатуру ноутбука можна за допомогою підручних засобів. Фото freepik.com

Дізнайтеся, як прибрати бруд та крихти з клавіатури ноутбука

Ні для кого не секрет, що клавіатура ноутбука дуже схильна до забруднень. Вона збирає на собі пил, шерсть тварин або крихти від їжі, тому й потребує регулярного очищення.

Виявилося, є три простих способи, як дбайливо очистити клавіатуру ноутбука пише theLime. З цими лайфхаками ваш гаджет завжди буде чистим та охайним.

Як очистити клавіатуру ноутбука

Слайм

Ця в’язка дитяча іграшка слайм може стати чудовим інструментом для чищення клавіатури ноутбука. Вона може зібрати на себе пил, шерсть та дрібне сміття між клавіш. Головне перед тим, як приступати до очищення гаджета, обов’язково вимкніть його. А наприкінці протріть сухою мікрофіброю.

Ватні палички та м’яка щітка

Для очищення клавіатури також підійдуть ватяні палички та м’яка щітка. Злегка змочіть палички у медичному спирті та протріть ними клавіатуру. Для більш серйозних забруднень використовуйте м’яку щітку та делікатно очищайте клавіші – рухи мають бути м’якими та плавними.

Балончик зі стисненим повітрям або фен

Ще один спосіб очистити клавіатуру – використовувати балончик зі стисненим повітрям. Однак не варто тримати його надто близько до кнопок, щоб вони не вилетіли від тиску повітря. Також можна використовувати звичайний фен із холодним потоком повітря та тримати його на деякій відстані від клавіатури ноутбука.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому на корпусі з’являються подряпини, коли він у чохлі. Ви самі шкодите телефону.