Як правильно назавжди видалити застосунок з телефону, якщо у вас Android

Читать на русском
Автор
Видалити програму з телефону можна раз і назавжди, але є нюанси
Видалити програму з телефону можна раз і назавжди, але є нюанси. Фото Freepik

Поради для тих, хто хоче раз і назавжди видалити додатки в телефоні

Якщо ви перестали використовувати якийсь мобільний додаток, найкраще видалити його, щоб він не займав пам’ять телефону. Однак, можуть виникнути нюанси, як це зробити правильно. "Телеграф" вже розповідав, що не можна робити з павербанком, а сьогодні ділиться, як правильно назавжди видалити застосунки з телефону.

Не всі знають, що перед видаленням мобільного додатка варто видалити всі дані в ньому, пише unian.net. До того ж, багато хто помилково просто видаляє ярлик з робочого столу, а так робити не потрібно.

Як видаляти додатки в телефоні, якщо у вас Android

Зайдіть в "Параметри", там натисніть "Програми" і потім перейдіть до "Всі програми". Майже у всіх моделях смартфонів на Android приблизно однакове меню налаштувань, хоча назви деяких вкладок можуть відрізнятися.

Перед тим, як видалити програму з телефону назавжди, потрібно спочатку очистити всі дані та кеш-файли. Для цього зайдіть у програму, яку збираєтеся видалити, виберіть кнопку "Пам’ять" і там натисніть "Очистити дані" та підтвердіть свою дію.

Після того, як дані видалені, поверніться назад і натисніть "Видалити", а потім ще раз підтвердіть свою дію. Після цього програма буде повністю видалена з вашого смартфона.

Раніше "Телеграф" розповідав, що зробити, якщо банкомат зажував картку. Просто затисніть лише одну кнопку.