Навіщо вимикати смартфон під час зарядки: не всі "юзери" знають

Читать на русском
Автор
1878
Заряджати свій телефон потрібно грамотно
Заряджати свій телефон потрібно грамотно. Фото Freepik

Дізнайтеся, чому не можна користуватися телефоном, поки він стоїть на зарядці

Подобається вам це чи ні, але батарея вашого смартфона не вічна і з часом зношується. Однак, ви можете впливати на її термін служби.

Неправильний догляд за пристроєм може призвести до неприємних наслідків, пише santeplusmag. Щоб цього уникнути, потрібно знати, як правильно заряджати свій гаджет.

Раніше смартфони мали батареї, які вимагали активації — їх потрібно було повністю заряджати при першому використанні і потім розряджати до нуля. Такі батареї давно не застосовуються в сучасних смартфонах, тому нема потреби дотримуватися цієї застарілої поради.

Як правильно заряджати телефон

Фахівці відповіли на поширене запитання серед користувачів: чи потрібно вимикати телефон під час заряджання? Відповідь проста — так! Вимкнення телефону під час заряджання корисне, оскільки це дозволяє пристрою заряджатися швидше, запобігає перегріву та знижує навантаження на фонові програми.

Раніше ми писали, які популярні програми "садять" ваш смартфон. Вони є одними з основних споживачів енергії на наших пристроях.

Також "Телеграф" розповідав, чому не можна прикладати телефон до вуха лівою рукою. Можливо, ви неправильно тримаєте гаджет під час розмови.