Корисна звичка під час розмови: навіщо потрібно тримати телефон правою рукою

Читать на русском
Автор
1625
Тримайте смартфон під час розмови з правого боку Новина оновлена 27 травня 2024, 12:37
Тримайте смартфон під час розмови з правого боку. Фото pixabay/Телеграф

Цю теорію підтверджував засновник Apple Стів Джобс

Якщо ви бажаєте забезпечити хороший сигнал мережі під час дзвінка, але у вас нічого не виходить, можливо, ви тримаєте телефон неправильно. Чи пробували ви тримати свій пристрій для кращого зв’язку правою рукою?

Виявляється, завдяки цій простій звичці ви зможете уникнути перешкод під час розмови. Професор Герт Фролунд Педерсен з Університету Ольборга в Данії навіть провів дослідження, що підтверджує це, пише santeplusmag.

Чому смартфон потрібно тримати у правій руці

У ході свого дослідження Герт Фролунд Педерсен дійшов висновку, що положення мобільного телефону впливає лише на якість голосових дзвінків, а не на передачу даних. Таким чином, якщо ви володієте пристроєм iPhone або Android і зіткнулися з проблемою поганого сигналу, причина, швидше за все, полягає в тому, що ваше тіло заважає антенам, вбудованим у пристрій. Якість сигналу суттєво покращиться, якщо під час розмови ви триматимете телефон у правій руці.

Цю теорію підтверджував і сам Стів Джобс, засновник Apple. Тим, хто стикався з проблемами зв’язку, він радив перекладати телефон у праву руку, оскільки багато користувачів тримали гаджет неправильно.

Раніше ми писали, коли потрібно заряджати свій телефон. Корисне правило для пристроїв на базі Android та iPhone.