Головний "пожирач" енергії: який додаток видалити в телефоні, щоб заощадити заряд батареї

Читать на русском
Автор
1263
Facebook може негативно вплинути на ваш смартфон
Facebook може негативно вплинути на ваш смартфон. Фото Pixabay

Він споживає багато заряду навіть у фоновому режимі

Виявляється, популярні соціальні мережі, якими користуються мільярди людей, можуть завдати більше шкоди, ніж користі, залежно від характеристик смартфона.

Деякі фахівці радять видалити додатки Facebook та Facebook Messenger, якщо ви хочете зберегти заряд батареї та покращити продуктивність телефону, пише the sun. Ці додатки є одними із головних споживачів енергії на наших пристроях.

Facebook – це додаток, яка потребує значних ресурсів, що може призвести до уповільнення роботи пристрою та швидкого розряду акумулятора. Його видалення звільнить місце на пристрої та скоротить об'єм даних, які споживає ваш телефон. Це також сприяє збільшенню часу автономної роботи та підвищенню швидкості роботи пристрою.

Як і багато інших додатків, Facebook продовжує функціонувати у фоновому режимі та запитує широкий спектр дозволів на вашому пристрої. Це може призвести до швидкого розряду акумулятора телефону, навіть якщо ви рідко ним користуєтеся.

Раніше ми писали, як прискорити роботу свого смартфона. Є вісім хитрощів, які покращать роботу вашого мобільного телефону.