Для чого відсік для порошку поділено на три частини: багато хто і не здогадується, як правильно їх використовувати

Читать на русском
Автор
Куди засипати порошок
Куди засипати порошок. Фото Відкриті джерела

Дізнайтеся, навіщо потрібні три відсіки в пральній машині та як їх використовувати

Пральна машинка використовується мінімум раз на тиждень, але багато людей поняття не мають, як правильно користуватися цим побутовим предметом. А точніше — не всі знають, до яких саме комірок висувної скриньки необхідно додавати порошок, кондиціонер та інші засоби для прання. Раніше ми розповідали, як очистити пральну машину від плісняви. Тепер разом з TOP розповімо, для чого у відсік для порошку поділено на три частини.

У який відсік пральної машини потрібно насипати порошок

Хоча моделі пральних машин різняться, відділення висувної скриньки зазвичай позначаються цифрами 1, 2 і 3. У деяких випадках замість цифри 3 може бути невеликий символ зірочки.

1 відсік використовується виключно під час попереднього прання, коли потрібно випрати дуже брудний одяг. Не варто насипати в нього порошок щоразу, коли ви запускаєте пральну машину.

2 відсік використовується для основного прання, його слід заповнити пральним порошком або гелем для прання. Незалежно від того, який цикл прання увімкнено або які установки в машині, саме цей відсік буде використовуватися завжди.

3 відсік зазвичай найменший за розміром. Він призначений для кондиціонера для білизни, і його ніколи не слід переповнювати.

Раніше "Телеграф" ділився незвичайними способами застосування шкарпеток без пари. З них можна зробити ароматизатор для шафи та інші корисні предмети для дому.