Позбавляємося плісняви в пральній машині за 20 хвилин: потрібно два засоби

Читать на русском
Автор
Як позбутися плісняви в пральній машині Новина оновлена 17 травня 2024, 17:51
Як позбутися плісняви в пральній машині. Фото kleo.ru

Основна причина появи плісняви – накопичення вологи

Пральна машина – надійний помічник у побутових справах, але її ефективність залежить від правильного догляду. Чистота внутрішніх частин не тільки гарантує якісне прання, а й запобігає появі неприємного запаху. Але через накопичену вологу в машині може виникнути пліснява, і в такому випадку необхідно негайно вживати якихось заходів.

У матеріалі Express розказано, як вирішити проблему за 20 хвилин. Для цього знадобиться всього два копійчані засоби.

Як позбутися плісняви в пральній машині

Найчастіше пліснява утворюється між ущільнювачем пральної машини, а також у контейнерах для порошку та фільтрах на барабані. І її буває важко помітити. Але розпочати боротьбу з нею слід якомога раніше.

У такому випадку вам знадобиться білий оцет та рідина для миття посуду. Змішайте ці компоненти в рівних пропорціях і налийте отриманий розчин у відділення для миючого засобу. Запустіть машину без речей на гарячому режимі. Цей метод допомагає усунути цвіль та неприємні запахи, дезінфікує машину та відновлює її чистоту.

Якщо ситуація запущена, тоді слід скористатися оцтом із харчовою содою. Змішайте їх, щоб утворилася паста, а потім суміш покладіть у барабан або ущільнювач і ретельно вимийте забруднені ділянки.

"Телеграф" писав раніше, як очистити жирні плями на підлозі. Знадобиться кілька доступних засобів.