Як створити модний look на літо: три стильні варіанти (фото)

Читать на русском
Автор
Що носити влітку 2024 Новина оновлена 01 червня 2024, 20:11
Що носити влітку 2024. Фото Freepik

Ці стильні образи можна легко повторити

Слідкувати за модними тенденціями – важливий крок для тих, хто прагне виглядати стильно. Це допоможе не тільки бути в курсі останніх модних новинок, а й створювати образи, які відображають власний смак.

У матеріалі Who What Wear підказали кілька варіантів стильного вбрання, яке можна легко повторити вдома. Якщо ви віддаєте перевагу більш комфортному стилю і не любите суконь і спідниць, тоді сміливо робіть акцент на джинсах та штанах.

Стильні варіанти образів на літо 2024

Топ-бандо та білі штани

З такою комбінацією ви виглядатимете молодіжно і жіночно. Топ-бандо додасть образу легкості, а білі штани додадуть нотку світлої та стильної елегантності. Цей look відмінно підійде для прогулянок містом, зустрічей із друзями або навіть для літньої вечірки на свіжому повітрі.

Жилетка та джинси

Це класичне поєднання, яке завжди виглядає стильно та елегантно. Жилетка додає образу вишуканості та шарму, а джинси надають йому недбалого та сучасного вигляду. Цей ансамбль підходить як для офіційних заходів, так і для повсякденних образів, роблячи його універсальним та практичним.

Блуза та штани

Цей образ може бути як офіційним, так і повсякденним, залежно від вибору тканини та стилю одягу. Блуза додасть жіночності та легкості, а штани нададуть образу строгість. Така комбінація речей відмінно підійде як для роботи, так і для вечірньої прогулянки чи побачення.

"Телеграф" писав раніше, які сукні слід носити цього літа. Стилісти вказали на найпопулярніші фасони.