Ці джинси має кожна модниця: як виглядає трендовий фасон і з чим його поєднувати (фото)

Читать на русском
Автор
Які джинси в моді цього літа Новина оновлена 31 травня 2024, 16:12
Які джинси в моді цього літа. Фото https://aksessuar.in.ua/

Така модель джинсів поєднується з будь-яким верхом

Джинси – втілення універсального стилю та визнаний класичний елемент гардеробу. Однак, світ моди постійно змінюється, і деякі фасони джинсів виходять із моди, тоді як інші завжди актуальні та піднімаються на вершину списку трендів. Важливо вибирати ті моделі, які поєднують у собі комфорт, якість та актуальність.

Стиліст і дизайнер Юлія Попель на своєму YouTube-каналі порадила цього літнього сезону звернути увагу на світло-молочні джинси або кольори екрю. З ними поєднується безліч речей.

Які джинси в моді цього літа

Джинси світло-молочного відтінку ідеально підходять для літнього гардеробу завдяки своїй свіжості та легкості. Цей відтінок створює враження прохолоди та комфорту у спекотні дні. Вони чудово поєднуються з легкими білими футболками, створюючи свіжий та стильний образ на кожен день.

Джинси світло-молочного кольору
Які джинси в моді влітку 2024

Також їх можна носити з яскравими топами або сорочками для створення контрастного літнього образу. У парі з кедами або босоніжками на підборах вони стануть відмінним вибором для прогулянок або вечірніх посиденьок з друзями.

Світлі джинси
Найбільш трендовий фасон джинсів

Стиліст радить звернути увагу на джинси прямого крою або кльош, які можна доповнювати піджаками та блузами, а також аксесуарами. Look вийде стильним та елегантним.

Трендові джинси
Популярні літні джинси 2024

"Телеграф" писав раніше, які сумки повертаються в моду влітку 2024 року. Серед них навіть є деякі антитренди минулих років.