У куртці із заклепками та чорних штанах: Ніколас Кейдж вразив молодіжним образом (фото)

Читать на русском
Автор
Ніколас Кейдж відвідав показ фільму у Каліфорнії Новина оновлена 01 червня 2024, 18:36
Ніколас Кейдж відвідав показ фільму у Каліфорнії. Фото Фото Getty Images

Ніколас Кейдж представив новий фільм, у якому зіграв головну роль

60-річний актор, зірка фільму "Скарб нації" Ніколас Кейдж відвідав закритий показ нового жаху "Збирач душ" (Longlegs), у якому зіграв головну роль. Для заходу він обрав молодіжний образ.

"Телеграф" повідомляє, що голлівудський актор прибув на закритий показ кінострічки у Санта-Моніці (Каліфорнія). Ніколас Кейдж був одягнений у білу футболку із чорним принтом, зверху якої накинув чорну шкіряну куртку з перфорацією.

Ніколас Кейдж
Фото: Getty Images

Свій образ знаменитість доповнив чорними джинсами та такого ж кольору черевиками. Зірка "Скарбів нації" серед інших акторів вирізняється своєю любов’ю до шкіряного одягу. Його куртка була практично повністю покрита металевими заклепками. Образ вийшов молодіжним та стильним.

Ніколас Кейдж
Фото: Getty Images

Зазначимо, що новий фільм "Збирач душ", у якому Ніколас Кейдж виконав головну роль, вийде у світовий прокат у липні 2024 року. Актор зіграв там маніяка, а також став продюсером кінострічки.

"Телеграф" писав раніше, що актриса Ель Феннінг вразила розкішним образом на Каннському фестивалі. Наряд знаменитості був ніжним та сексуальним.