Іванна Онуфрійчук народила первістка: як він виглядає (фото)

Читать на русском
Автор
Іванна Онуфрійчук стала мамою вперше
Іванна Онуфрійчук стала мамою вперше. Фото Інстаграм Іванни Онуфрійчук

Ведуча поширила радісні світлини

Популярна українська ведуча Іванна Онуфрійчук, яка нещодавно влаштовувала гендер-паті у Швейцарії, вперше стала мамою. Вона народила сина від казахського підприємця Алмаза.

У своєму інстаграмі ведуча поширила ніжні світлини разом із новонародженим. на першому фото вона показала частину обличчя та руки малюка. А друге фото, ймовірно, зробили після пологів. Адже Іванна лежить на ліжку у легкій сорочці й тримає на грудях немовля. На руці ще помітний катетер.

Немовля Іванни Онуфрійчук
Немовля Іванни Онуфрійчук, Фото: інстаграм Іванни Онуфрійчук
Іванна Онуфрійчук з сином
Іванна Онуфрійчук з сином, Фото: інстаграм Іванни Онуфрійчук

На ще одній світлині Онуфрійчук ще була вагітною, на останніх термінах вагітності. Вона одягнена у сукню ніжно-блакитного відтінку з вирізом на грудях і широкими рукавами. Знаменитість тримала руками свій круглий животик і виглядала дуже розслабленою.

Іванна Онуфрійчук під час вагітності
Іванна Онуфрійчук під час вагітності, Фото: інстаграм Іванни Онуфрійчук

Під фото Іванна поділилась з шанувальниками, що дуже радіє тому, що стала мамою. Для неї — це дуже важлива подія, на яку вона довго чекала.

"Наша радість, наше щастя, наш Всесвіт! Ми чекали тебе на все життя", — поділилась ведуча.

Іванна Онуфрійчук народила первістка

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що співачка Джамала народила третього сина. Його назвали Алім Сеїт-Бекір. Вона також оприлюднила зворушливі фото з малюком.