Найвдаліші дні для стрижки та завивки: місячний календар на червень 2024 року

Читать на русском
Автор
883
Стрижка та завивка за місячним календарем дає відмінний результат
Стрижка та завивка за місячним календарем дає відмінний результат. Фото Freepik

Також ми підкажемо, коли краще фарбувати волосся у червні

Багато людей вірять, що Місяць впливає не лише на припливи та відливи, а й на зріст та стан волосся. Тому при плануванні візиту в салон краси варто звернути увагу на місячний календар, щоб ваша стильна стрижка, яка ніколи не вийде з моди, вас не розчарувала.

Стрижка волосся за місячним календарем — червень 2024

У вдалі дні за місячним календарем для стрижки волосся буде рости швидше і стане густішим і міцнішим. У червні це 7-9, 12-16 та 23 число.

Несприятливі дні, навпаки, можуть призвести до того, що волосся почне випадати й стане тьмяним і ламким. У червні це 1-2, 6, 17-19, 22 та 24-29 числа. Інші дні — нейтральні.

Завивка за місячним календарем — червень 2024

Якщо зробити завивку у сприятливий місячний день, то локони триматимуться довше і виглядатимуть більш пружними та живими. У червні це 12, 13, 14, 15 та 16 число.

У невдалі дні завивка може погано триматися, а волосся стане неслухняним і неживим. У червні це 1-2, 6, 8-9, 22 та 24-29 числа.

Фарбування волосся за місячним календарем у червні 2024 року

Вдалі дні для фарбування за місячним календарем забезпечать стійкість кольору та здоровий блиск волосся. У червні це 7 та 10-16 числа.

У несприятливі дні фарба може погано лягати, швидко вимиватися та негативно вплинути на структуру волосся. У червні це 1-2, 6, 8-9, 17-19, 24-29 числа.

В цілому, Місяць впливає на водний баланс в організмі, отже, і на стан волосся. У періоди зростаючого Місяця волосся стає більш пружним і міцним, а в періоди спадного Місяця воно може ставати більш сухим і ламким.

Раніше "Телеграф" писав, як ваш тип фігури може розкрити правду про характер. Пройдіть простий психологічний тест по картинці та дізнайтеся про себе щось нове.