Літній манікюр 2024: 5 стильних ідей, які сподобаються всім

Читать на русском
Автор
Гарні ідеї літнього манікюру 2024
Гарні ідеї літнього манікюру 2024. Фото Pinterest

Влітку хочеться новизни і кольорів у манікюрі

Літо асоціюється із сонцем, відпусткою та яскравими теплим днями. У цю гарячу пору є бажання виглядати легко та свіжо, аби не перевантажувати образ. У цьому сезоні будуть актуальними тренди на природню красу. До речі, раніше ми ділилися небанальними ідеями манікюру на короткі нігті.

Влітку 2024 року буде модним те покриття нігтів, яке підкреслює ваш персональний стиль та індивідуальність. Тобто, сміливо можна обирати як класику, так і нестандартні варіанти. Головне — аби манікюр гармонійно поєднувався з іншими частинами образу, пише Froomo. Пропонуємо вам кілька цікавих ідей манікюру на літо з найбільш актуальними кольорами.

Червоний

Такий колір вже сміливо стає класикою. Він має дуже елегантний та вишуканий вигляд. Тут головне дібрати для себе правильний відтінок, щоб він вдало комбінувався з підтоном шкіри.

Червоний манікюр
Червоний манікюр, Фото: Pinterest

Коричневий

Може бути незвично, що саме коричневий колір стає актуальним у літні луки. Елегантний аутфіт вдало допоможуть завершити відтінки кави, какао і шоколаду. Він гармонійно виглядає як на всіх нігтях, так і в доповненні з іншими класичними кольорами.

Коричневий манікюр
Коричневий манікюр, Фото: Pinterest

Зелений

Зелений недарма називають кольором життя. Бо він асоціюється зі свіжістю, зеленню та пробудженням природи. У моді зараз різні його відтінки — смарагдовий, відтінок зеленого моху, оливковий та салатовий.

Салатовий манікюр
Салатовий манікюр, Фото: Pinterest

Skittles nails

Назва цього манікюру походить від цукерок з фруктовим смаком. Його особливість — у поєднанні кількох яскравих кольорів. Виглядає таке покриття яскраво, сміливо та по-новому. Тож кому набрид френч та інша класика — це ідеальний варіант. Щоб такий манікюр був трохи стриманішим, його можна "вгамувати" білим і молочним кольором.

Skittles nails
Skittles nails, Фото: Pinterest

Синій

Коли, як не влітку можна експериментувати з насиченими кольорами? У цю пору якраз хочеться чогось яскравого та помітного. Тож зробити синій манікюр — це чудова ідея для самовираження.

Синій манікюр
Синій манікюр, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" писав про цікаві ідеї мандаринового манікюру на літо. Він допоможе вашому образу "заграти" новими барвами.