Додайте до образу фарб: трендові кольори, які підійдуть для літнього манікюру (фото)

Читать на русском
Автор
Який манікюр зробити влітку Новина оновлена 31 травня 2024, 13:07
Який манікюр зробити влітку. Фото Freepik

Вибирайте колір та дизайн під свій настрій

Будь-який манікюр здатний підкреслити ваш образ, додаючи яскравості та елегантності. Влітку ви можете вибирати яскравіші та незвичайні відтінки, якщо бажаєте додати фарб у свій стиль. Однак цього сезону популярними будуть як спокійні кольори, які надають ніжність і витонченість, так і насичені, енергійні відтінки.

У матеріалі OBOZ.UA назвали трендові кольори, які відмінно підійдуть для літнього манікюру. Орієнтуйтесь на свій настрій.

Який манікюр зробити влітку

Ніжно рожевий

Такий відтінок має величезну популярність завдяки своїй універсальності та елегантності. Ніжно-рожевий манікюр підходить для різних подій та стилів, від повсякденних образів до особливих заходів. Повітряний та романтичний ніжно-рожевий манікюр ідеально доповнить весняне та літнє вбрання, надаючи їм жіночності та вишуканості.

Ніжно рожевий
Який манікюр зробити влітку 2024 року

Зелена м’ята

Відтінок зеленої м’яти — це освіжаючий і приємний для ока, він набув широкої популярності завдяки своїй свіжості та витонченості. Цей ніжний зелений колір ідеально підходить для літніх образів, надаючи їм легкість та невимушеність. Зелена м’ята відмінно поєднується з білими, бузковими та сірими відтінками, створюючи гармонійні та стильні поєднання.

Манікюр зелена м’ята
Літні кольори манікюру

Яскраво-жовтогарячий

Це яскравий та енергійний колір, який привертає увагу своєю інтенсивністю та динамікою. Цей відтінок ідеально підходить для літніх образів, додаючи їм яскравості та життєвості. Він відмінно поєднується з такими кольорами, як жовтий, рожевий або синій, створюючи яскраві поєднання, які запам’ятовуються.

Яскраво-жовтогарячий манікюр
Трендові кольори у манікюрі

Відтінок океану

Прохолодний та заспокійливий колір, натхненний глибиною та красою моря. Цей відтінок часто асоціюється зі спокоєм та гармонією природи, що робить його популярним вибором для літніх образів. Він чудово поєднується з іншими відтінками синього та зеленого, створюючи образи, які нагадують про безкраї простори океану.

Морський манікюр
Літні тренди манікюру 2024

"Телеграф" писав раніше, яких дизайнів на нігтях слід уникати цього літа. Ми назвали головні антитренди.