Нарешті настав сезон морозива: як його приготувати з ягодами
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Таке морозиво значно смачніше, ніж у магазині](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/8/36/a84d9f2b-5a8b2f3c79b0b7b83c3eb1d91595d368.jpg?v=0271_1)
Улюблені ласощі дитинства
Літо — це сезон свіжих фруктів, овочів та, звісно ж, морозива! Попри те, що його можна купити в магазині, деякі господині люблять готувати цей десерт самостійно.
Сьогодні ми пропонуємо зробити вершково-ягідне морозиво. Воно готується просто, а виходить надзвичайно смачним, інформують на Instagram-сторінці "cook_julija_simonchuk".
Як приготувати вершково-ягідне морозиво
Інгредієнти:
- вершки 33% – 500 мл;
- згущене молоко (сире) – 160 г;
- ягоди – 120 г;
Спосіб приготування:
- Ягоди подрібнити в блендері та перетерти через сито.
- Холодні вершки збити до піків.
- Додати згущене молоко, перемішати та розділити на дві частини.
- В одну додати ягідне пюре, перемішати, іншу залишити, як є.
- Викласти в лоток по черзі, паличкою злегка перемішати і поставити в морозилку приблизно на 5 годин.
Раніше ми писали, як вдома приготувати полуничне морозиво. Воно виходить яскравим, ароматним та ніжним.