Нарешті настав сезон морозива: як його приготувати з ягодами

Читать на русском
Автор
Таке морозиво значно смачніше, ніж у магазині
Таке морозиво значно смачніше, ніж у магазині. Фото mama-tato.com.ua

Улюблені ласощі дитинства

Літо — це сезон свіжих фруктів, овочів та, звісно ж, морозива! Попри те, що його можна купити в магазині, деякі господині люблять готувати цей десерт самостійно.

Сьогодні ми пропонуємо зробити вершково-ягідне морозиво. Воно готується просто, а виходить надзвичайно смачним, інформують на Instagram-сторінці "cook_julija_simonchuk".

Як приготувати вершково-ягідне морозиво

Інгредієнти:

  • вершки 33% – 500 мл;
  • згущене молоко (сире) – 160 г;
  • ягоди – 120 г;

Спосіб приготування:

  1. Ягоди подрібнити в блендері та перетерти через сито.
  2. Холодні вершки збити до піків.
  3. Додати згущене молоко, перемішати та розділити на дві частини.
  4. В одну додати ягідне пюре, перемішати, іншу залишити, як є.
  5. Викласти в лоток по черзі, паличкою злегка перемішати і поставити в морозилку приблизно на 5 годин.

Раніше ми писали, як вдома приготувати полуничне морозиво. Воно виходить яскравим, ароматним та ніжним.