Наймодніші джинси літа: 6 актуальних варіантів на кожен день

Читать на русском
Автор
747
Актуальні моделі джинсів на літо 2024 року
Актуальні моделі джинсів на літо 2024 року. Фото Pinterest

З'явилися нові тренди, на які слід звернути увагу

Літо — пора яскравих кольорів. Саме в цьому сезоні можна створювати цікаві луки, додаючи незвичні відтінки та експериментуючи з фасонами. Вдень носять шорти, сукні, спідниці, а ввечері можуть знадобитися джинси. Ми вже розповідали, які моделі босоніжок будуть в тренді влітку. А тепер розглянемо, які фасони джинсів будуть актуальними.

Джинси — це універсальна та дуже практична річ, яка є невід'ємною частиною гардеробу. Перевага цього одягу у тому, що він залишається актуальним завжди, не виходячи з моди, пише ELLE.

Деякі варіанти джинсів краще пасують на офіційні події, тоді як інші — на прогулянку чи на відпочинок. Лише змінюються тренди на фасони. Існує кілька таких, які будуть на піку популярності цього літа.

Джинси з принтом

Якщо ви любите розписи на такій речі, тоді цей сезон — точно ваш. Оскільки така річ є сильним акцентом, то обирайте під неї однотонний одяг. Це можуть бути не лише нейтральні кольори, а й яскраві. Головне, щоб не було інших принтів. Тоді образ буде збалансованим.

Джинси з принтом
Джинси з принтом, Фото: Pinterest

Вільного крою

Оверсайз вже давно міцно вкоренився в тренди, і схоже, так буде й надалі. Такі джинси приховують особливості фігури, якщо вони є та додають образу свободи. Дизайнери зазначили, що такий варіант можна сміливо поєднувати з будь-чим. Наприклад, оверсайз-сорочкою або приталеною кофтинкою. Це просто та стильно.

Джинси вільного крою
Джинси вільного крою, Фото: Pinterest

Джинси кльош

Кльош — це вдала альтернатива брюкам-палаццо. Вони підходять до багатьох речей: як до приталених блуз і футболок, так і до оверсайз-жакетів. влтіку 2024 року будуть актуальні джинси кльош саме чорного кольору та без декору.

Джинси кльош
Джинси кльош, Фото: Pinterest

Стиль 90-х

Минула епоха відгукується у сучасному трендами в одязі. Так, зараз повертаються в моду ті фасони, які носили у 90-ті роки минулого століття. Йдеться про прямі штани, що нагадують mom-jeans. Їх легко комбінувати з водолазками, футболками, майками та світшотами.

Джинси в стилі 90-х
Джинси в стилі 90-х, Фото: Pinterest

Декоровані джинси

Цього сезону дизайнери вирішили урізноманітнити класичні джинси цікавими деталями. Актуальними вважатимуться різні нашивки, камінці, зірочки, ефекти золота та срібла. Якщо у вас багато класичних джинсів, то цей варіант може стати чудовим доповненням гардеробу.

Джинси з перлинками
Джинси з перлинками, Фото: Pinterest

Блакитні джинси

Джинси ніжно-блакитного відтінку — тренд цього сезону. Це універсальний фасон, який добре виглядає з білою сорочкою, різними однотонними футболками, лонгслівами та світшотами. Ці джинси можна одягати як в офіс, так і на побачення чи на прогулянку.

Блакитні джинси
Блакитні джинси, Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про 7 наймодніших суконь на літо 2024 року. Там багато цікавих варіантів, серед яких ви точно собі щось підберете.