Ідеально для перекусу: як приготувати картопляні млинці з сиром

Читать на русском
Автор
Пухкі, рум'яні та ніжні млинці
Пухкі, рум'яні та ніжні млинці. Фото 1000.menu

Сподобаються любителям простої, але затишної та ситної кухні

Картоплю недарма називають другим хлібом, адже з нею можна приготувати стільки смачних страв! Цей овоч смажать, тушкують з чорносливом, готують пюре або ж запікають.

Сьогодні ми пропонуємо варіант ще однієї смачної страви, яка на смак дещо нагадує деруни, але виходить ще смачнішою. Йдеться про картопляні млинці з сиром, рецептом яких поділилися на Instagram-сторінці "koly4ca_zhanka".

Як приготувати картопляні млинці з сиром

Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;
  • молоко – 400 мл;
  • борошно – 160 г;
  • оливкова олія – 2 ст. л.;
  • зелень;
  • сир – 70-100 г;
  • олія для смаження;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити та потовкти в пюре.
  2. Додати сіль, яйця, зелень, молоко, олію та сир, перемішати.
  3. Викласти ложкою суміш на сковороду, обсмажити з кожного боку до золотистості.
  4. Готові млинці подавати зі сметаною та тертим сиром.

Раніше ми писали, як приготувати німецький картопляний салат. На пікніку ви забудете навіть про шашлики.