Без буряків та моркви: літній варіант улюбленої "Шуби"

Читать на русском
Автор

З’їдять — не встигнете відвернутися

Без різноманітних салатів складно уявити нашу кухню — вони готуються просто, а виходять смачно. Один із найпопулярніших салатів у нас — це оселедець під "Шубою".

Тим, хто не уявляє собі життя без цього салату, разом із "1 хвилина" пропонуємо рецепт літньої версії цього салату. Пікантна, свіжа страва не залишить вас байдужою.

Як приготувати літню "Шубу"

Інгредієнти:

  • картопля – 2 шт.;
  • курячі яйця – 2 шт.;
  • огірки — 2 шт.;
  • помідори – 2 шт.;
  • зелень (кріп, зелена цибуля):
  • майонез, сіль, перець до смаку.

Спосіб приготування:

  1. В мисці, де буде салат, робимо сіточку з майонезу.
  2. Картоплю відварюємо в мундирі. Даємо охолонути, чистимо і натираємо на великій тертці. Викладаємо в салатник.
  3. Курячі яйця відварюємо круто. Коли вони охолонуть, чистимо і натираємо на великій тертці. Викладаємо на картоплю.
  4. Дрібно нарізаємо зелень та викладаємо наступним шаром.
  5. Огірки нарізаємо тонкими кільцями та викладаємо на зелень.
  6. Помідори нарізаємо часточками та відправляємо на огірки. Кожен шар солимо, перчимо на смак і змащуємо майонезом.

Салат відправляємо на годину в холодильник для просочення. Подаємо до столу з ароматними котлетками.