Вік нікого не шкодує: як зараз виглядають головні герої серіалу "Моя прекрасна няня" (фото)

Читать на русском
Автор
6271
Актори серіалу "Моя прекрасна няня" дуже змінилися Новина оновлена 30 травня 2024, 14:57
Актори серіалу "Моя прекрасна няня" дуже змінилися. Фото Колаж "Телеграф"

Як через 20 років після виходу серіалу виглядають його актори

Відомий серіал "Моя прекрасна няня" виходив на екрани з 2004 до 2009 року. У ньому головну роль провінційної няні Віки з Маріуполя зіграла актриса Анастасія Заворотнюк, яка померла від раку мозку у ніч проти 30 травня. "Телеграф" вирішив згадати, як за 20 років змінилися актори, які зіграли у цьому українофобому серіалі.

Як змінилися актори серіалу "Моя прекрасна няня"

Анастасія Заворотнюк

У четвер, 30 травня, стало відомо, що 53-річна актриса Анастасія Заворотнюк померла. Вона довго боролася з раком мозку і через п’ять років пішла з життя. Найбільшу популярність актриса здобула своєю роллю у серіалі "Моя прекрасна няня", де зіграла провінційну няню Віку. До речі, у цьому серіалі було багато безглуздих жартів про українське походження няньки і про українців загалом.

Анастасія Заворотнюк померла

Сергій Жигунов

Актор Сергій Жигунов у "Моїй прекрасній няні" зіграв продюсера та батька-одинака Максима Шаталіна. Він відомий своєю антиукраїнською позицією. У 2017 році його внесли до бази "Миротворець". А 2024 року стало відомо, що він знімає багатосерійний фільм "про витоки українського націоналізму".

Актор Сергій Жигунов

Ольга Прокоф’єва

У ситкомі Прокоф’єва зіграла секретарку Жанну Аркадіївну. За сюжетом серіалу "Моя прекрасна няня" Жанна Аркадіївна часто жартувала з туповатої і наївної няні Віки з Маріуполя.

Ольга Прокоф’єва

Борис Смолкін

Актор Борис Смолкін у "Моїй прекрасній няні" зіграв іронічного та комічного дворецького Костянтина. Зараз йому 76 років, і він один із небагатьох російських артистів, хто ніяк не коментував вторгнення РФ до України.

Борис Смолкін, дворецький Костянтин

Катерина Дубакіна

Актриса Катерина Дубакіна у серіалі зіграла старшу доньку Максима Шаталіна Машу. Актриса, якій зараз 34 роки, народилася у Севастополі, проте живе та будує кар’єру в РФ. До речі, у 2017 році Дубакіну внесли до бази "Миротворець" за незаконне перетинання кордону з окупованим Росією Кримом.

Актриса Катерина Дубакіна

Павло Сердюк

У "Моїй прекрасній няні" Павло Сердюк зіграв середнього сина Шаталіна Дениса. Він запам’ятався глядачам, як пухкий і лінивий хлопчина. Також актор, якому зараз 33 роки, відомий роллю у популярному на той час серіалі "Ранетки". Зараз це лисий та бородатий хлопець, який закинув акторство та відкрив свій автосервіс.

Павло Сердюк

Ірина Андрєєва

У серіалі "Моя прекрасна няня" Ірина Андрєєва зіграла маленьку, але тямущу дочку Шаталіна Ксюшу. Нині дівчині 30 років, вона також закинула акторську кар’єру, вивчилася за кордоном та мешкає у Швейцарії.

Ірина Андрєєва

Раніше "Телеграф" розповідав, що нянька Віка ганьбила Маріуполь у "Моїй прекрасній няні". "Докази" того, як героїня померлої Заворотнюк образливо висловлювалася про Україну.