Смак борщу стане ще яскравішим: чотири неочевидні додатки, які варто покласти у страву

Читати російською
Автор

Ці продукти можуть покращити смак страви

Ми розповідали, які помилки псують смак борщу. Тепер розповідаємо про продукти, які зроблять смак страви цікавішим та яскравішим.

Борщ — це класика української кухні, улюблена страва багатьох людей. Разом із Pixelinform розповідаємо, які незвичайні інгредієнти можна додати.

Карі

Хоча карі зазвичай асоціюється з індійською кухнею, смак цієї спеції, насичений та пряний, може стати чудовим доповненням до борщу. Він додасть несподівані нотки до традиційної страви. Однак важливо використовувати карі в невеликих кількостях, адже його смак дуже виразний і є ризик перебити інші інгредієнти.

Хмелі-сунелі

Ця спеція, відома нам переважно з кавказької кухні, також може успішно використовуватися у приготуванні борщу. Суміш хмелі-сунелі робить борщ більш насиченим, яскравим і наповнює його неповторним ароматом.

Коріандр

Якщо ви вирішили додати коріандр до борщу, використовуйте його мелену форму. Додавайте коріандр за 5 хвилин до готовності страви, щоб зберегти його аромат та смакові якості. Якщо ж у вас є зелень коріандру, накришіть її в тарілку порційно.

Селера

Цей овоч часто зустрічається в рецептах борщу, однак якщо ви ще не додавали її — саме час почати. Дрібно нарізане стебло селери додайте в обсмажку. Разом з іншими овочами селера зробить борщ свіжим і ароматним.

Постарайтесь не переборщити з інгредієнтами. Додавайте їх потроху, поступово пробуючи борщ, щоб знайти ідеальний баланс смаків. Також ми розповідали, які спеції не підходять для котлет.