Що потрібно зробити з листям салату перед холодильником: листя залишиться свіжим до 30 днів

Читати російською
Автор

Салат довго буде свіжим та смачним

Ми розповідали, які помилки псують смак борщу. Тепер ділимось лайфхаком, який дозволить вам довше зберегти свіжість салатного листя.

Багато хто з нас стикається з проблемою, коли свіжий салат, куплений на ринку або в магазині, швидко в'яне в холодильнику. Є простий лайфхак, який допоможе зберегти листя салату свіжим протягом цілого місяця. Про нього розповіли на "Один факт".

Знадобиться листя салату та фольга для запікання

Щоб зберегти салат, ретельно вимийте листя салату холодною водою. Обережно промокніть листя паперовими рушниками, щоб видалити зайву вологу.

Оберніть кожен пучок листя салату фольгою для запікання. Загорніть фольгу так, щоб вона щільно прилягала до листя, але не м'яла його. Покладіть загорнуті у фольгу пучки салату в найхолодніше місце холодильника, зазвичай це нижня полиця або ящик для овочів.

Завдяки цій простій хитрощі листя салату збереже свою свіжість, хрускість та аромат протягом 30 днів. Цей метод можна застосовувати для зберігання інших видів зелені, таких як шпинат, рукола, кале.

Зберігайте свіжість овочів та зелені довше за допомогою простих лайфхаків. Також ми розповідали, які спеції не підходять для котлет.