Готуються п’ять хвилин, з’їдаються за хвилину: ці бутерброди розметуть першими навіть на святковому столі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Відмінні бутерброди з яйцями та зеленню](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/6/19/382fa94c-68cca6b6625cb932003aedccff926196.png?v=8430_1)
Шикарна на смак та швидка у приготуванні закуска
Найрізноманітніші бутерброди — це і чудовий спосіб перекусити, і смачна закуска на святковий стіл. Якщо ви вже пробували бутерброди з намазкою з оселедця, пропонуємо поекспериментувати.
Разом із "Главредом" ми пропонуємо приготувати шикарну закуску, яка буде доречною і до свята, і на сімейний стіл. Готується вона за лічені хвилини, а з’їдять бутерброди за хвилину. Перевіримо?
Як приготувати бутерброди з яйцями та зеленню
Інгредієнти:
- курячі яйця — 3 шт.;
- кріп;
- Зелена цибуля;
- майонез легкий – 1 ст. л.;
- часник — 1 зубчик;
- сіль, перець — до свого смаку;
- багет;
- огірок — 1 шт.;
- листя салату.
Спосіб приготування:
- Яйця відварюємо до готовності. Даємо їм охолонути, чистимо, викладаємо у глибоку тарілку та розминаємо вилкою.
- Кріп і зелену цибулю миємо, сушимо і дрібно нарізаємо.
- Підготовлені інгредієнти відправляємо до салатника. Солимо, додаємо перець та майонез. Все ретельно перемішуємо.
- Багет нарізаємо шматочками та обсмажуємо їх на сухій сковороді чи в тостері. Натираємо грінки часником.
- На кожну грінку викладаємо вимите та обсушене листя салату, зверху — яєчну намазку. Прикрашаємо все шматочками нарізаних огірків.
Дуже смачною виходить сирна намазка з кропом та часником. Вона виручить у ситуації раптового голоду.