Довго терти не доведеться: як відмити руки від шовковиці

Читать на русском
Автор
Дієві способи легко очистять шкіру
Дієві способи легко очистять шкіру. Фото pibig.info

Ці способи вам точно допоможуть

Не за горами сезон молодої шовковиці. Соковиті плоди цього дерева славляться не тільки неймовірним смаком, а й барвниками. Однак після неї, як і після чищення молодої картоплі виникає питання: чим можна відмити руки?

Разом із "Главредом" поділимося кількома простими, але дієвими способами розв'язати проблему. Руки будуть чистими без особливих зусиль лише за кілька хвилин.

Як відмити руки після шовковиці

Можна взяти шматок лимона, протерти ним брудні руки й потім ретельно вимити їх з милом. Якщо з першого разу забруднення не вдалося відмити, можна повторити процедуру.

У це складно повірити, але вирішити відмити руки допоможуть незрілі ягоди шовковиці. Потрібно лише розтирати зелені ягоди протягом кількох хвилин у долонях, а потім помити руки з милом.

Лимонна кислота має відбілюючий ефект і допоможе вона відмити руки після шовковиці. Щоб зробити це без зайвого роздратування, потрібно розчинити пакетик лимонної кислоти 1,5 л теплої води. Отриманий розчин потрібно перелити у велику ємність, замочити руки, потримати там до 10 хвилин, після чого ретельно промити з милом.

З плямами від ягід впоратися також і 9%-ний оцет. Потрібно лише змочити їм ватяний диск, протерти шкіру та помити руки з милом.

Раніше ми розповідали, як відмити фарбу для волосся, якщо вона потрапила на шкіру. Це зробити легко та просто.