Найелегантніший верх літнього сезону: який топ зараз у моді та з чим його поєднувати (фото)

Читать на русском
Автор
Літні тренди 2024 Новина оновлена 29 травня 2024, 18:09
Літні тренди 2024. Фото glamours.name

Такий топ — чудовий варіант для спекотного літа

Слідкувати за трендами – це запорука стильного та модного образу, оскільки вони допомагають створити актуальний look. Особливо в спеку популярним є топи, бо вони не тільки універсальні, але й вигідно підкреслюють фігуру. Цього літнього сезону особливо в тренді буде топ-"труба", який додає свіжості та легкості будь-якому вбранню.

У матеріалі L’officiel стилісти розповіли, що це за топ і з якими речами він добре поєднуватиметься. Слідкуйте цим порадам, щоб зробити свій look неповторним.

Який топ буде у тренді цього літа

Топ-труба є невід’ємною частиною літнього гардероба 2024 року. Його особливість полягає в тому, що він щільно облягає груди й при цьому закриває її, створюючи елегантний та витончений образ. Таку річ мають у своїх гардеробах Хейлі Бібер, Кендал Дженнер, Емілі Ратаковські, Зої Кравіц та інші голлівудські красуні.

Хейлі Бібер
Трендовий топ на Хейлі Бібер

Завдяки своєму дизайну, топ-труба стає актуальним вибором для спекотних днів, забезпечуючи комфорт та стиль. Цей елемент одягу можна поєднувати з широким спектром нижнього одягу, починаючи від джинсів та спідниць до шортів та штанів. Вибирайте топ під колір спідниці, утворюючи монохромний look. Завдяки своїй універсальності такий топ підходить як для повсякденних образів, так і для вечірніх виходів, що робить його незамінним атрибутом літнього гардероба.

Які топи будуть у моді влітку
Трендові топи на літо 2024

"Телеграф" писав раніше, без яких спідниць модницям не обійтися цього літа. Названо кілька найпопулярніших фасонів.