Всього три інгредієнти, і гарнір готовий: рецепт молодої капусти з кропом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Рецепт молодої смачної капусти](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/18/235079af-1bf31c1f3bb75fc102e008bce0036189.jpg?v=4210_1)
Ця страва не потребує багато часу для приготування
Влітку хочеться легкої та поживної їжі зі свіжих продуктів, якими переповнені ринки та полиці супермаркетів. Один із таких — капуста, з якої можна приготувати чимало простих і смачних страв. Раніше ми ділилися рецептом салату з пекінської капусти. А зараз дізнайтеся, як зробити ніжний гарнір з молодої білокачанної капусти.
Не потрібно бути кулінаром, щоб приготувати тушковану молоду капусту за польським рецептом. Вона стає особливо ніжною, бо готується під кришкою. Її можна споживати самостійно або як гарнір до м'ясної страви, пише Shuba.life.
Інгредієнти
- Капуста молода — 1 кг.;
- пучок кропу — 1 шт.;
- вода — 0.5 склянки;
- масло вершкове — 100 г.;
- сіль — 1 ч. л.;
- оцет яблучний — 1 ст. л.
Спосіб приготування
- Візьміть капусту, видаліть зайве листя та дрібно її поріжте. Тверду частину краще не використовувати.
- Нарізану капусту покладіть в каструлю, залийте половиною склянки води та покладіть зверху кришку. Нехай вариться 20 хвилин на малому вогні.
- Далі капусту треба посолити, додати масло, дрібно посічений кріп і трохи яблучного оцету. Перемішуємо та чекаємо, аби масло розтопилось. За кілька хвилин капуста буде готовою до споживання.
- Таку капусту подають разом із картоплею чи м'ясними стравами. Смачного!
Раніше "Телеграф" писав, як швидко приготувати пиріжки за бабусиним рецептом. Знадобляться кілька інгредієнтів, тож це дуже просто та смачно.