У світлому костюмі та кедах: королева Летиція зачарувала новим елегантним вбранням (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 29 травня 2024, 11:31

Летиція підкреслила свій образ мінімалістичними аксесуарами

Кожен вихід у світ 51-річної королеви Іспанії Летиції супроводжується підвищеною увагою, оскільки її образи завжди виглядають стильно та елегантно. Дружина короля Філіпа VI нещодавно відвідала захід у Мадриді, вкотре зачарувавши своїм ніжним вбранням.

"Телеграф" повідомляє, що королева Летиція була присутня на конкурсі наукових монологів Solo De Ciencia("Тільки наука"). Вона вибрала елегантний білий костюм, підкресливши його зручним взуттям.

Фото: Getty Images

Дружина короля Філіпа VI з’явилася на заході у костюмі, який складався з гарної блузи з бежевими вставками, без рукавів з круглим вирізом та рюшами різного розміру, а також штанів прямого крою. Летиція віддала перевагу білим кедам від Vivobarefoot замість каблуків.

Фото: Getty Images

Свій look короля Іспанії доповнила шкіряною сумкою із квадратними деталями та золотими пряжками від Massimo Dutti. Свій образ Летиція завершила мінімалістичними аксесуарами: золотими сережками та каблучкою. На ній був легкий макіяж, яким вона підкреслила свої виразні очі.

Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, королева Іспанії Летиція здивувала масивними лоферами за 435 доларів. Взуття виявилося витвором модного бренду Hugo Boss.