У квітковій сукні: 56-річна Кайлі Міноуг засяяла на річниці власного бренду (фото)

Читать на русском
Автор
Лук Кайлі Міноуг у Лондоні
Лук Кайлі Міноуг у Лондоні. Фото Getty Images

Зірка виглядала блискуче на важливому для неї заході

Популярна австралійська попспівачка Кайлі Міноуг часто вражає шанувальників стильними луками, які підкреслюють її чудову фігуру. Цього разу знаменитість з'явилась на четвертій річниці заснування власного бренду вина — Kylie Minogue Wines. Це відбулося в лондонському елітному клубі Annabel's.

На таку подію зірка обрала особливе вбрання — гладеньку рожеву сукню без рукавів, довжини максі. Її особливість полягає у яскравому принті — великих квітах, темніших за тон сукні. А родзинкою вбрання став великий бант на талії артистки, що додавав образу свята.

Кайлі Міноуг
Кайлі Міноуг, Фото: Getty Images

До такої вишуканої сукні співачка обрала легку хвилясту укладку. Її доповнив дуже ніжний макіяж, якого практично не було видно.

Кайлі Міноуг
Кайлі Міноуг, Фото: Getty Images

Чудово завершили лук Міноуг, чорні босоніжки з блискітками на високих шпильках. Вони ідеально пасували до довгої сукні виконавиці.

Кайлі Міноуг
Кайлі Міноуг, Фото: Getty Images

Загалом образ Кайлі Міноуг був дуже гармонійним і збалансованим. Він вигідно виділяв її красу та додавав нотки свіжості.

Раніше "Телеграф" писав про розкішний образ Гайді Клум на відкритті 19-сезону "Америка має талант". Вона обрала вишукану сукню оливкового кольору.