Приготуєте, поки закипає чайник: лінивий рецепт пиріжків до сніданку

Читати російською
Автор

Навіть тісто замішувати не доведеться

Напевно, до сніданку ми маємо найбільше вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був простим у приготуванні, ситним та дуже смачним.

Тому ліниві пиріжки з яйцями та зеленню від "Бабусиних рецептів" — ідеальний варіант. Усього кілька інгредієнтів, трохи часу — і на столі чудова страва. Приготувати можна без особливої суєти на кухні — для таких пиріжків навіть тісто не доведеться замішувати. Вони здатні не лише наситити, а й надати енергії на довгий час.

Як приготувати ліниві пиріжки з яйцями та зеленню

Інгредієнти:

  • курячі яйця – 6 шт.;
  • цибуля зелена – 1 пучок;
  • сіль — щіпка;
  • майонез – 1 ст.
  • лаваш — 2 листи.

Спосіб приготування:

  1. Відварюємо круто яйця. Даємо їм охолонути, чистимо і дрібно нарізаємо.
  2. Подрібнюємо зелену цибулю, змішуємо її з підготовленими яйцями. Все солимо і заправляємо майонезом.
  3. З лаваша вирізаємо кола і кожен коржик на пару секунд опускаємо у воду.
  4. На трохи вологі заготовки викладаємо начинку і защипуємо її.
  5. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо пиріжки та обсмажуємо їх з обох боків до золотистого кольору.

З лаваша можна також приготувати лінивий рулет із сиром і полуницею. Вийде настільки смачно, що неможливо відірватися.