Приготуєте, поки закипає чайник: лінивий рецепт пиріжків до сніданку
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Навіть тісто замішувати не доведеться
Напевно, до сніданку ми маємо найбільше вимог. Хочеться, щоб перший прийом їжі був простим у приготуванні, ситним та дуже смачним.
Тому ліниві пиріжки з яйцями та зеленню від "Бабусиних рецептів" — ідеальний варіант. Усього кілька інгредієнтів, трохи часу — і на столі чудова страва. Приготувати можна без особливої суєти на кухні — для таких пиріжків навіть тісто не доведеться замішувати. Вони здатні не лише наситити, а й надати енергії на довгий час.
Як приготувати ліниві пиріжки з яйцями та зеленню
Інгредієнти:
- курячі яйця – 6 шт.;
- цибуля зелена – 1 пучок;
- сіль — щіпка;
- майонез – 1 ст.
- лаваш — 2 листи.
Спосіб приготування:
- Відварюємо круто яйця. Даємо їм охолонути, чистимо і дрібно нарізаємо.
- Подрібнюємо зелену цибулю, змішуємо її з підготовленими яйцями. Все солимо і заправляємо майонезом.
- З лаваша вирізаємо кола і кожен коржик на пару секунд опускаємо у воду.
- На трохи вологі заготовки викладаємо начинку і защипуємо її.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо пиріжки та обсмажуємо їх з обох боків до золотистого кольору.
З лаваша можна також приготувати лінивий рулет із сиром і полуницею. Вийде настільки смачно, що неможливо відірватися.