Вони вам знадобляться: три "приховані" функції AirPods, про які мало хто знає

Читать на русском
Автор
Приховані функції AirPods Новина оновлена 28 травня 2024, 16:53
Приховані функції AirPods. Фото akket.com

Навушники AirPods мають безліч цікавих переваг

У Android та iPhone є безліч "секретних" функцій, про які мало хто знає. Однак виявляється, що і навушники AirPods мають приховані можливості, які можуть значно покращити користувальницький досвід.

У матеріалі "24 канали" експерти назвали функції AirPods, які можуть стати вам у нагоді. Їхні можливості здатні здивувати.

Приховані функції AirPods

Функція розпізнавання розмов

Дуже корисна функція, яка захована у глибині налаштувань пристрою. При її активізації, гучність контенту автоматично зменшуватиметься, коли ви будете брати участь у розмові. Коли ви завершите розмову рівень гучності знову стане вищим, вам не доведеться витягувати навушники, коли вступаєте з кимось у контакт. Активізувати функцію можна в "Параметрах", потім вибираєте ваші навушники, знайдіть пункт "Виявлення розмови" (Conversation Awareness) і увімкніть. Також можна включити "Персоналізовану гучність", яка підлаштовуватиметься під ваші уподобання, враховуючи умови середовища.

Слухайте музику разом

За допомогою цієї "фішки", яка підтримується всіма моделями AirPods, можна увімкнути дві пари навушників до одного iPhone (або iPad), щоб разом слухати музику або інший контент. Спочатку під'єднайте одні AirPods до iPhone, потім натисніть кнопку AirPlay і виберіть "Поділитися аудіо" і піднесіть AirPods вашого друга до свого пристрою штекерами до корпусу та кришкою вгору, і коли вони з’являться на екрані смартфона, потрібно знову натиснути "Поділитися аудіо".

Режим прослуховування

Функція Live Listen дуже спірна, тому що може бути корисною, так і небезпечною. За її допомогою ви можете чути, що відбувається в іншій кімнаті. Для її активізації натисніть "Налаштування" — "Центр керування" та зелену іконку з плюсом поряд з пунктом "Слухання". Увімкніть AirPods, торкніться піктограми "Слух" у Центрі керування та натисніть кнопку "Слухати в реальному часі". Якщо ви залишите свій смартфон у кімнаті, а сам вийдете, то за допомогою цієї функції зможете чути все про що говорять у приміщенні, проте не далі за радіус дії вашого Bluetooth.

"Телеграф" писав раніше, як прискорити зарядку смартфона. У цьому допоможуть чотири прості способи.