Як прискорити зарядку телефону: чотири ефективні способи

Читать на русском
Автор
Є кілька способів прискорити зарядку смартфона Новина оновлена 16 травня 2024, 12:42
Є кілька способів прискорити зарядку смартфона. Фото Canva

Ці поради можуть стати в нагоді на випадок блекаутів

Ми живемо в умовах, коли можливе відключення світла, а це означає, що телефон завжди повинен бути зарядженим. Прискорити зарядку акумулятора допоможуть 4 простих способи, які потрібно взяти на озброєння. "Телеграф" вже розповідав, як ефективно очистити клавіатуру ноутбука, а сьогодні ділиться як допомогти телефону зарядитися швидше.

Як виявилося, є способи прискорити зарядку, використовуючи їх ви заощадите час, пише unian.net. Особливо це актуально в умовах, коли світло може зникнути будь-якої хвилини.

Як прискорити заряджання телефону

Користуйтеся розеткою

Якщо хочете, щоб смартфон зарядився швидше, використовуйте розетку, а не павербанк або інші джерела живлення через кабель USB. Саме безпосередньо від розетки гаджет заряджається швидше. І найкраще використовувати "рідний" зарядний пристрій, який продається в комплекті з телефоном.

Вимкніть телефон

Щоб телефон зарядився швидше, не потрібно використовувати його під час заряджання. А найкраще вимкнути пристрій повністю. Адже навіть коли телефон просто спить, фонові програми продовжують працювати, а це гальмує зарядку.

Дротові зарядні пристрої

Бездротова зарядка – зручний винахід. Однак в екстрених випадках, коли телефон потрібно зарядити швидко, краще використовуйте традиційний дротовий зарядний пристрій.

Увімкніть режим "у літаку"

Якщо з якоїсь причини ви не можете повністю вимкнути телефон, хоча б увімкніть режим польоту. Він також прискорить зарядку телефону, адже в цьому режимі не працюють фонові програми, немає підключення до мережі, і ви не зможете отримувати сповіщення та дзвінки. І це дуже прискорить зарядку гаджета.

Раніше "Телеграф" розповідав, чому на корпусі з’являються подряпини, коли він у чохлі. Ви самі шкодите телефону.