Jerry Heil здивувала зізнанням, що коїлося у закуліссі Євробачення 2024 (відео)

Читать на русском
Автор
Jerry Heil поділилася, яка атмосфера була за лаштунками Євробачення 2024 Новина оновлена 28 травня 2024, 16:17
Jerry Heil поділилася, яка атмосфера була за лаштунками Євробачення 2024. Фото https://www.instagram.com/thejerryheil/

Артистка тільки недавно повернулася в Україну

Відома українська співачка Jerry Heil (Яна Шамаєва), яка разом із alyona alyona посіла третє місце на Євробаченні 2024 року, після пісенного конкурсу одразу вирушила на Каннський кінофестиваль. Там артистка викликала фурор на червоній доріжці, а потім повідомила, що нарешті повернулася до України. А вже вдома Jerry Heil та alyona alyona виступили на саміті UNITED24.

В інтерв’ю "Люкс ФМ" Яна Шамаєва розповіла, що її вразило у залаштунках Євробачення 2024 в Мальме. За словами артистки, у кулуарах конкурсу панувала дуже дружня та тепла атмосфера, і всі учасники один одному допомагали.

"Я була вражена тим, яка дружня атмосфера там. Як усі артисти один одному допомагають, немає ранжування ось цього, ієрархії. Всі просто люди, як люди", — розповіла Jerry Heil.

Також артистка зізналася, що вони з alyona alyona розуміли, що перше місце на Євробаченні 2024 їм не світить, але зробили все можливе, щоб зайняти призове місце. В результаті так і вийшло – українські учасниці здобули третє місце.

"Ми намагалися все зробити, щоб це було призове місце. І разом з українцями, об’єднавшись, ми показали, що будь-який порядковий номер не є показником, коли є об’єднані люди, коли є талановиті люди, коли є команда, і коли є єдність", — розповіла Jerry Heil.

Jerry Heil та alyona alyona

Раніше "Телеграф" розповідав, що Jerry Heil зустрілася з режисером "20 днів у Маріуполі" на кінофестивалі Канна. Артистка виклала фото із Мстиславом Черновим.